Wespen in Zutphen?

Kunt u niet met een glas drinken buiten zitten zonder dat u wordt lastiggevallen door wespen? Heeft u een wespennest in uw garage of zolder? Bent u het zat om steeds gestoken te worden door deze plaagdieren? Onderneem dan actie. Kies een professionele ongediertebestrijder die direct ter plaatse kan komen om u van uw probleem af te helpen. In Zutphen en omgeving kunt u terecht bij Van der Linde dienstverlening.

Onze aanpak

Na uw aanvraag komen wij direct langs om uw probleem te onderzoeken. Heeft u een wespennest, maar weet u niet zeker waar dit nest zich bevindt? Door onze moderne technieken sporen wij uw wespennest snel op. Nadat wij het probleem bekeken hebben, stellen wij samen met u een plan van aanpak op. Wij bespreken alle mogelijkheden graag met u voordat wij aan de slag gaan. Zo krijgt u nooit te maken met onvoorziene kosten.

Van der Linde dienstverlening helpt u van uw wespenplaag af in Zutphen en in de omgeving van Zutphen. Neem contact met ons op door te bellen naar 085 - 432 02 84.

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.