Muggen, vliegen en rioolvliegjes in Zutphen?

Muggen, vliegen en rioolvliegjes komen vooral tevoorschijn in de warme seizoenen. De insecten komen dan net uit een diepe winterslaap en ze zijn daardoor erg hongerig. Om deze reden kunnen de diertjes altijd tevoorschijn komen op het moment dat u net probeert te genieten van een zoet drankje of van een zoete hap. Hierdoor kunnen de diertjes veel irritatie opwekken.

Van der Linde dienstverlening begrijpt als geen ander dat muggen en vliegen echte plaagdieren kunnen zijn. Wij bestrijden deze plaagdieren al jaren in de regio Zutphen en wij komen ook graag bij u thuis om het ongedierte te bestrijden.

Rioolvliegjes

U kunt een ware plaag van rioolvliegjes in uw woning hebben. Dit zijn diertjes die tevoorschijn kunnen komen in uw badkamer of in de buurt van uw wasbak. Als u rioolvliegjes in huis heeft, dan is dit waarschijnlijk een waarschuwing dat u een rioollekkage heeft. De diertjes verlaten de riolering via het stromende water en ze blijven in de buurt van een afvoer rondvliegen. Dit houdt dus in dat u twee problemen in één keer kunt hebben. Geen paniek! Van der Linde dienstverlening spoort uw rioollekkage op en wij bestrijden uw rioolvliegjes effectief. Hierdoor slaat u twee vliegen in één klap!

Wilt u meer weten? Wij bespreken de mogelijkheden graag met u. Neem nu contact met ons op door te bellen naar 085 - 432 02 84. Onze medewerkers staan u graag te woord.