Kakkerlakken in Zutphen?

Heeft u kakkerlakken in uw woning? Roep dan direct de hulp in van een ongediertebestrijder. Kakkerlakken zorgen niet alleen voor veel overlast; de dieren zijn ook erg schadelijk voor uw gezondheid. Het zijn onhygiënische dieren die het liefst in ongure plekken leven zoals het riool. Dat kakkerlakken daardoor echte ziekte- en bacteriedragers zijn, is dan ook geen verrassing. Bescherm uw gezondheid – en die van uw gezin! – en schakel direct een ongediertebestrijder in. De experts van Van der Linde dienstverlening komen u graag helpen in en om Zutphen.

Kakkerlakken in huis

Alle soorten ongedierte hebben één ding gemeen met elkaar: de dieren zijn altijd op zoek naar een schuilplaats. Dit geldt ook zeker voor kakkerlakken. De dieren leven het liefst in de nacht, waardoor ze zich overdag meestal schuil houden in allerlei schuilplekken in uw huis. Vermoedt u dat u een plaag in huis heeft? Neem dan eens een kijkje op de volgende plekken:

  • In uw keukenkastjes;
  • Achter of onder uw koelkast;
  • In de hoeken van uw badkamer;
  • In hoeken en gaten van iedere kamer in uw woning.

Wilt u voorkomen dat er kakkerlakken in uw woning rondsluipen? Ook hiervoor kunt u terecht bij Van der Linde dienstverlening. Naast het bestrijden van ongedierte hebben wij ook veel ervaring in het treffen van preventieve maatregelen.