Bedwantsen in Zutphen?

Heeft u sinds een paar weken rode vlekjes op uw huid? Lijkt dit op een allergische reactie, maar bent u eigenlijk nergens allergisch voor? Vindt u ineens allerlei rode en zwarte vlekken in uw dekbed? Bedwantsen kunnen een lange tijd in uw woning verstopt zitten zonder dat u daar enige weet van heeft. De rode vlekken op uw huid komen doordat de diertjes zich voeden met mensenbloed. De dieren bijten u ‘s nachts en verstoppen zich daarna tussen uw lakens, terwijl u slaapt. Dat is niet een erg frisse gedachte!

Kom van bedwantsen af en onderneem direct actie. In Zutphen of omgeving kunt u een beroep doen op Van der Linde dienstverlening. Wij begrijpen als geen ander dat bedwantsen voor grote overlast kunnen zorgen en daarom bestrijden wij uw ongedierte snel en grondig.

Bedwantsen in uw bedrijf?

Hoewel bedwantsen voornamelijk voorkomen in en rondom een bed, is het ook zeker mogelijk dat u de diertjes op uw werkvloer heeft kruipen. De dieren liften namelijk op kleding, schoeisel en tassen mee naar allerlei verschillende locaties. Bedwantsen kunnen grote gevolgen voor uw bedrijf hebben! Uw klanten kunnen klagen doordat zij de dieren na een bezoek aan uw bedrijf ineens thuis hebben. Dit wilt u natuurlijk koste wat het kost voorkomen.

Schakel daarom Van der Linde dienstverlening zowel in een particuliere als bedrijfsomgeving in. In beide gevallen helpen wij u professioneel en efficiënt. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.